Strateško planiranje mreže DKC-HR

Od 14.-17. listopada 2021. na Hvaru u sklopu projekta Kulturna politika odozdo – Od dobrih praksi društveno-kulturnih centara do održivog okvira za sudioničko upravljanje održano je strateško planiranje Mreže društveno kulturnih centara (DKC-HR). 

Događaj je bio obuhvaćen aktivnostima koje su provedene u 4 dana u prostorijama Loggie u gradu Hvaru. Od samog dolaska sudionici su prolazili kroz radionicu planiranja, definiranje tema i prioriteta djelovanja DKC HR, analizu prioriteta/specifičnih ciljeva, operacionalizaciju specifičnih ciljeva (2022.- 2025.) te dogovor o daljnjim koracima i evaluaciju čitavog procesa.

Radni dio planiranja popraćen je organiziranim razgledavanjem prostora Fabrike te 6.Serum festivalom u organizaciji platforme Hvar koja je ujedno najmlađa članica mreže DKC-HR te je ovom prilikom pomogla i u organizaciji planiranja na Hvaru. 

Sudjelovali su predstavnici/e organizacija članica Mreže DKC-HR – Operacija grad (Zagreb), art radionica lazareti # art workshop lazareti (Dubrovnik), Platforma Doma mladih (Split), Savez udruga Molekula (Rijeka), Forum udruga nezavisne kulture – FUNK (Koprivnica), Platforma, Hvar (Hvar), KAoperativa (Karlovac), SU Klubtura (Zagreb) te partner Kurziv (Kulturpunkt.hr). 

 

“Projekt Kulturna politika odozdo – Od dobrih praksi društveno-kulturnih centara do održivog okvira za sudioničko upravljanje je podržan sa € 149.940 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.”

*Ovaj članak objavljen je izvorno na web stranici mrezadkc.hr

 

mrezadkc.hr

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.