Pogon i Operacija grad pokrenuli su Klub mladih!

Imaš između 18 i 35 godina? Zanimaju te kultura, umjetnost, aktivizam, društveni i kulturni prostori? Želiš se uključiti u rad jedinstvenog prostora za kulturu i umjetnost gdje možeš naučiti više o kulturnoj i umjetničkoj produkciji, ali i realizirati neke svoje ideje? Možda je Klub mladih Pogona baš za tebe!

Klub je projekt koji su Pogon i Operacija grad pokrenuli krajem 2022., s namjerom da se zainteresirane i motivirane mlade osobe još više uključi u rad Pogona, ali i nezavisne kulture i civilnog društva u cjelini. Želimo mladima dati uvid u rad organizacija i prostora nezavisne kulture te stvoriti prilike mladima da ponude svoje viđenje toga kako Pogona, kao centar za nezavisnu kulturu i mlade, može bolje služiti upravo njihovim potrebama.

Klub je tek u začetku te zajedno sa sudionicima_ama razvijamo njegovu ideju i identitet pa je ovo savršena prilika da se uključiš i daš svoj doprinos. Poziv je otvoren za mlade između 18 i 35 godina, bez obzira na struku, interese, svjetonazore, itd. no, sam Klub od samog početka njeguje iste vrijednosti kao i Pogon i Operacija grad, a to su: demokracija, ljudska prava, aktivno građanstvo, široka uključivost, nenasilje i siguran prostor za sve.

Više o Klubu te načinu kako se uključiti ovdje: https://www.pogon.hr/novosti/pogon-je-pokrenuo-svoj-klub-mladih-ukljuci-se/

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.