Svi za Pogon – Pogon za sve! Konferencija o participativnom upravljanju (u kulturi)

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na konferenciji Svi za Pogon – Pogon za sve! koja će se održati 10.11. s početkom u 11.00 sati u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo uz mogućnost sudjelovanja putem online platforme Zoom. Prijaviti se možete koristeći formular na poveznici bit.ly/Pogon_konferencija najkasnije do 5. studenoga.

Konferencija se odvija kao dio projekta Svi za Pogon – Pogon za sve, a koji Savez udruga Operacija grad provodi posljednje dvije godine u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Kurzivom te Gradom Zagrebom.

Projekt ima za cilj unaprijediti postojeći model upravljanja Pogonom uključujući u obrazovne, istraživačke, kulturne i promotivne aktivnosti sve dionike uključene u upravljanje i korištenje ove ustanove koja je prva u Hrvatskoj osnovana na temelju civilno-javnog partnerstva. Tako smo tijekom projekta osmislili i proveli mnoštvo edukativnih programa, surađivali s nizom raznih organizacija, umjetnika, predstavnika javnih ustanova u kulturi, zaposlenika i zaposlenica Grada Zagreba te smo uspješno proveli niz javnih kulturnih i umjetničkih programa kao i analiza te istraživačkih radova.

Konferencija će okupiti domaće i inozemne stručnjake i praktičare iz područja kulturnih politika i sudioničkog upravljanja, a predstavit će i rezultate najnovijeg istraživanja o civilno-javnom partnerstvu koje je provedeno u sklopu projekta.

Radni jezici konferencije će biti engleski i hrvatski.

Program konferencije možete vidjeti u nastavku.

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close