Održana druga radionica na temu sudioničkog upravljanja u kulturi

29. siječnja je uspješno održana druga po redu radionica na temu Sudioničkog upravljanja u kulturi, u sklopu projekta Svi za Pogon – Pogon za sve!, sufinanciran od strane Europske unije.

Ova radionica je dio ciklusa radionica na temu sudioničkog upravljanja u kulturi namijenjenih predstavnicima Grada Zagreba te javnih ustanova u kulturi. Cilj ovog edukativnog ciklusa je osnažiti relevantne dionike u područjima sudioničkog upravljanja, civilno-javnog partnerstva te osmišljanja i planiranja participativnog upravljanja (javnim) prostorima u kulturi.

Radionica o sudiončkom upravljanju u kulturi, 29.1.2020.

Na radionice se do sada odazvalo više od 30 zaposlenika i zaposlenica Grada Zagreba te centara za kulturu koji djeluju na području Zagreba. Svi su sudionici i sudionice aktivno doprinosili raspravama, iznosili svoje ideje, mišljenja i prijedloge na spomenute teme. Osim što su imali priliku učiti i osvježiti znanja o temi sudioničkog upravljanja, sudonici i sudionice su iskoristili prostor za međusobnu razmjenu iskustava i izazova s kojima se susreću u nastojanju promoviranja aktivnosti svojih centara i gradskih odjela, odnosno, aktivnosti koje kreiraju za svoje korisnike.

U provedbi projekta Svi za Pogon – Pogon za sve sudjeluju Savez udruga Operacija grad, Pogon – zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, Kurziv te Grad Zagreb.

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close